ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία  |  Προφίλ  |  Φιλοσοφία  |  Τμήματα  |  Ανθρώπινος Παράγοντας  |  Πελάτες 

Το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000 από τα αδέλφια Τζίμα και δραστηριοποιείται στην έρευνα, παραγωγή και διάθεση προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, μαλλιών και σώματος, γνωστών με το όνομα Tzimas Cosmetics. Εδρεύει σε ιδιόκτητους χώρους στην καρδιά της αγοράς της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εδέσσης 2, και είναι μία από τις λίγες εταιρείες παραγωγής ελληνικών καλλυντικών.

Η Λίλα Τζίμα και ο Γιώργος Τζίμας προέρχονται από οικογένεια με μακρά ιστορία στο χώρο των καλλυντικών. Το ενδιαφέρον τους για τη Χημεία και την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων που εκδήλωσαν από πολύ νωρίς συμπληρώθηκε αργότερα με τις σπουδές Χημείας και τα μεταπτυχιακά προγράμματα εξειδίκευσης που παρακολούθησαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και με τη μαθητεία τους δίπλα στον πατέρα τους και Χημικό-Κοσμητολόγο Ιωάννη Τζίμα.

Η εταιρεία στελεχώνεται από επιστημονικό και εργατικό προσωπικό διάφορων ειδικοτήτων καθώς επίσης και από ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στα Τμήματα της (Έρευνα & Ανάπτυξη, Παραγωγή, Έλεγχος Ποιότητας, Αξιολόγηση Ασφάλειας, Marketing και Πωλήσεις, Αξιολόγηση Αποτελεσματικότητας). Στo κατάστημα μας, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τη Λίλα και το Γιώργο Τζίμα που θα διαγνώσουν τις ανάγκες και τα προβλήματα του δέρματός σας και θα φροντίσουν να εξυπηρετηθείτε από τις καταρτισμένες αισθητικούς μας, που θα σας συμβουλεύσουν και καθοδηγήσουν για τη σωστή επιλογή των κατάλληλων σε κάθε περίπτωση προϊόντων.

Τα προϊόντα ομορφιάς "Tzimas Cosmetics" καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται και ελέγχονται με μεράκι, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

 πάνω


Προφίλ

Το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα είναι κέντρο επιστημονικής έρευνας, παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος και αποτελεί μία από τις λίγες υπάρχουσες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες παραγωγής ελληνικών καλλυντικών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000 από το Γεώργιο Τζίμα, Χημικό – Δρ Βιοχημείας, και τη Λίλα Τζίμα, Χημικό – Κοσμητολόγο, που προέρχονται από οικογένεια με μακρά παράδοση και ιστορία στο χώρο των καλλυντικών. Τα εργαστήρια της εταιρείας λειτουργούν με άδεια λειτουργίας του ΕΟΦ και ελέγχονται από αυτόν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Από το 2002 η εταιρεία προσφέρει αγνά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, γνωστά με την επωνυμία Tzimas Cosmetics, καθώς επίσης και ολοκληρωμένες συμβουλές περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς. Τα Tzimas Cosmetics είναι προϊόντα επιστημονικού σχεδιασμού και απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και - με πιο εξειδικευμένες σειρές - σε αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες της ομορφιάς.

 πάνω


Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του Κέντρου Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα διαπερνά όλους τους τομείς της επιχειρηματικής λειτουργίας και συνοψίζεται στους εξής άξονες:

* Συνεχής ενημέρωση για τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις της σύγχρονης Κοσμετολογίας

* Σχεδιασμός και παραγωγή προϊόντων ομορφιάς και ατομικής φροντίδας με όσο το δυνατόν πληρέστερη επιστημονική κάλυψη και τεκμηρίωση της ασφάλειας του καταναλωτή και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων.

* Συνεχής επένδυση σε κατάλληλους ανθρώπινους και προηγμένους τεχνολογικούς πόρους, στοχεύοντας τόσο σε βέλτιστα ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής όσο και στην άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

* Εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες μας και σταθερή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας

 πάνω


Τμήματα

Το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα εδρεύει στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Εδέσσης 2. Εκεί στεγάζονται σε ιδιόκτητους, ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όλα τα τμήματα της εταιρείας (Έρευνα & Ανάπτυξη, Παραγωγή, Έλεγχος Ποιότητας, Marketing & Πωλήσεις), συμπεριλαμβανομένου και του καταστήματος λιανικής.

Για μία σύντομη περιγραφή του κάθε τμήματος, επιλέξτε από τα παρακάτω:

Έρευνα & Ανάπτυξη:

Παραγωγή:

Έλεγχος Ποιότητας:

Πωλήσεις:

 πάνω


Ανθρώπινος παράγοντας

Ο ρόλος του ανθρώπινου παράγοντα είναι καθοριστικής σημασίας για το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα, από την έρευνα και το σχεδιασμό των προϊόντων Tzimas Cosmetics μέχρι και την τελική τους διάθεση.

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από επιστημονικό και ειδικά καταρτισμένο προσωπικό σε όλα τα τμήματα, ενώ στο Τμήμα Πωλήσεων οι αισθητικοί μας προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, καθοδηγώντας τις πελάτισσες μας για τη σωστή επιλογή και χρήση των προϊόντων.

Η συνεχής αξιολόγηση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού με την παράλληλη εξειδίκευση των λειτουργιών και των ευθυνών και την αυστηρή επιλογή του εξωτερικού δικτύου συνεργατών έχουν ως αποτέλεσμα την εναρμονισμένη και αποτελεσματική συνεργασία των ανθρώπινων πόρων.

 πάνω


Πελάτες

Το Κέντρο Κοσμετολογίας Αδελφοί Τζίμα διαθέτει τα προϊόντα του στο ευρύ κοινό αλλά, με επιλεγμένες σειρές ειδικών προϊόντων, και σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς.

Οι επαγγελματίες πελάτες μας (αισθητικοί, σαλόνια ομορφιάς, κομμωτήρια, γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτές, κέντρα ευεξίας και SPA, ξενοδοχεία, σχολές αισθητικής και συναφών κλάδων, καταστήματα λιανικής πώλησης) προμηθεύονται από την εταιρεία μας τις εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για επαγγελματική χρήση στους χώρους τους ή και επιλεγμένα προϊόντα για μεταπώληση.

Παράλληλα, η εταιρεία δίνει έμφαση και στην παραγωγή για λογαριασμό τρίτων. Στα πλαίσια αυτά συνεργάζεται με εταιρίες καλλυντικών του χώρου της ομορφιάς, που μας έχουν αναθέσει την παραγωγή των προϊόντων τους και τα διακινούν ως υπεύθυνοι κυκλοφορίας με τη δικιά τους επωνυμία.

Η σταθερή προτίμηση των πελατών μας αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για την εταιρεία μας για συνεχή προσπάθεια και ανάπτυξη με στόχο πάντα την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

πάνω